Verzendkosten NL € 3,50. Gratis verzending bij aankoop vanaf € 60,- Levertijd 1-3 werkdagen

Over GeboorteVriendin

Tijdens mijn zwangerschappen ben ik geïnspireerd geraakt door het wonderbaarlijk proces. Van een klompje cellen tot een mini mensje, zo bijzonder.
Hoewel mijn zwangerschappen niet altijd even onbezorgd (probleemloos) verliepen en ik met veel lichamelijke klachten kampte, weerhield het mij niet om nog meer te verdiepen in het zwanger zijn.

Bij beide zwangerschappen ben ik met 42 weken ingeleid en ben ik natuurlijk bevallen van mijn twee kinderen. Van het ziekenhuispersoneel heb ik een heleboel complimenten gekregen voor mijn prestaties en kalmte tijdens de bevallingen. Een positieve instelling (gedachten) heeft hierin ook een rol gespeeld.

Gedurende mijn zwangerschappen heb ik diverse cursussen gevolgd, waaronder Hypnobirthing, zwangerschapsyoga, zwangerschapspilates, voorlichting over borstvoeding en meer. Het was niet hetgeen waar ik naar zocht, maar er waren geen andere keuzes. Ik dacht toen nog: “Hoe fijn zou het zijn als een zwangere vrouw maar één cursus hoeft te volgen die alles bevat wat ze nodig heeft, voor een fijne zwangerschap en voor een goede voorbereiding op de bevalling?” 

Na mijn tweede bevalling kwam ik de opleiding Zwangerschapscoach tegen met daarin de ideale cursus voor tijdens een zwangerschap. Ik had het zo ontzettend fijn gevonden als deze cursus tijdens mijn zwangerschappen in mijn omgeving werd gegeven. Daarom bied ik deze cursus nu aan jou! Hiermee hoop ik jou te mogen begeleiden naar een snelle en ontspannen bevalling! Klik hier voor meer informatie over de lessen.

Ik heet je van harte welkom! Tot gauw in de les!

Veel liefs,

Henna

Wist je dat affirmaties steun en kracht geven?
Tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens de bevalling kan dit een waardevolle bijdrage zijn.

Mama Natural Pregnancy Affirmation