Winnie the Pooh – Baby’s Eerste Jaar (Blauw)

11.99

Op voorraad

Toegevoegd aan Verlanglijstje
Toegevoegd aan Verlanglijstje
Gratis verzending vanaf € 60
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten NL € 3,95 & BE € 7,50

Winnie the Pooh baby’s eerste jaar

Wat gebeurt er veel in de eerste jaren van je kindje! Alles is nieuw en spannend. Natuurlijk wil je alle bijzondere momenten in de ontwikkeling van je kindje precies bijhouden. Als er weer een mijlpaal(tje) is gezet, wil je later wel kunnen vertellen waar, wanneer en onder welke omstandigheden. In dit vrolijke invulboek van Winnie the Pooh voor jongens, kun je dat allemaal haarfijn optekenen. Zo zie je geen enkel detail over het hoofd.
Je kunt alle bijzondere momenten van maand tot maand bijhouden. Bij iedere maand is er ruimte voor foto’s. Een prachtig boek vol dierbare herinneringen voor nu en later!

Leuk als kraamcadeau!

beoordelingen

Wees de eerste om “Winnie the Pooh – Baby’s Eerste Jaar (Blauw)” te beoordelen

Wie is Geboorte Vriendin?

GeboorteVriendin is ontstaan doordat ik  zwangerschappen zo bijzonder vind, een wonderbaarlijk iets. Iedere zwangerschap is zo bijzonder en uniek. Door de interesse in zwangerschappen begon ik met het geven van zwangerschapslessen en startte vervolgens een webshop ernaast als hobby. Intussen is het een passie geworden. Klanten bedienen en op zoek mogen gaan naar de leukste gadgets voor de tofste klanten.

Zoek je iets en kan je het niet vinden? Vraag het mij gerust, ik denk graag met je mee.

Veel liefs,