Nookums Paci-Plushies Bijtring Pingiun

13.99

Op voorraad

Toegevoegd aan Verlanglijstje
Toegevoegd aan Verlanglijstje
Gratis verzending vanaf € 60
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten NL € 3,95 & BE € 7,50

Zet de bijtring in de vriezer om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten.

Wanneer de bijtring niet nodig is kan deze vervangen worden door een fopspeen.

Paci-Plushies houders maken het gemakkelijker voor baby’s om de bijtring of fopspeen vast te pakken en onafhankelijk te manoeuvreren. Paci-knuffels hebben een flexibele Hug Ring die kan worden bevestigd aan verschillende favoriete fopspenen van baby’s, waaronder Mam, Avent, NUK en nog veel meer.

De knuffelbare ontwerpen zijn op maat gemaakt voor kleine handjes en hebben textuur voor aanraking en verkenning. Kies uit de Shakies-collectie voor de toegevoegde functie van een zacht ratelend geluid dat zelfspelen stimuleert en aanmoedigt. Wanneer de baby de fopspeen ontgroeit, wordt het Paci-Plushies-dier een bekend speelgoed dat de overgang helpt vergemakkelijken.

Alle Paci-Plushies-personages zijn wasbaar in de machine en bevatten een fopspeen van het merk Nookums. Ze zijn BPA vrij.

 

beoordelingen

Wees de eerste om “Nookums Paci-Plushies Bijtring Pingiun” te beoordelen

Wie is Geboorte Vriendin?

GeboorteVriendin is ontstaan doordat ik  zwangerschappen zo bijzonder vind, een wonderbaarlijk iets. Iedere zwangerschap is zo bijzonder en uniek. Door de interesse in zwangerschappen begon ik met het geven van zwangerschapslessen en startte vervolgens een webshop ernaast als hobby. Intussen is het een passie geworden. Klanten bedienen en op zoek mogen gaan naar de leukste gadgets voor de tofste klanten.

Zoek je iets en kan je het niet vinden? Vraag het mij gerust, ik denk graag met je mee.

Veel liefs,